Καλωσήρθατε στο LedGuru

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

 

Εμείς στο www.ledguru.gr παρέχουμε για σας ποικιλία προϊόντων επωνυμίας Crypto καθώς και την αντιπροσώπευση παγκοσμίου εμβέλειας οίκων που εξειδικεύονται στο φωτισμό LED.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια το εξειδικευμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, δημιουργούμε και διαθέτουμε καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα για εσάς που αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις για εφαρμογές στο γραφείο και στο σπίτι, τόσο σε  εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Έχοντας ως γνώμονα τις υψηλότερες προδιαγραφές, τη βαθιά γνώση των προϊόντων και την εμπειρία της αγοράς, σας προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα όχι μόνο για την καλύτερη ανάδειξη του χώρου σας αλλά και για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων προς το περιβάλλον συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην εξοικονόμηση όχι μόνο ενέργειας αλλά και χρημάτων .

Η πράσινη τεχνολογία αποτελεί για εμάς την κύρια βάση την δημιουργίας και ανάπτυξης των προϊόντων Crypto και όχι μόνο,  τα οποία δεν περιέχουν υδράργυρο, δεν εκπέμπουν υπεριώδη (UV) ακτινοβολία και μειώνουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2). Η συνεχής έρευνα μας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας νέων τεχνολογιών ενισχύοντας την παρουσία των προϊόντων στην αγορά ενώ ταυτόχρονα προσαρμόζουμε  την υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία στα νέα μας προϊόντα

Με στόχο τη δική σας εξυπηρέτηση , σας προσφέρουμε πλήρη ανάλυση των τεχνικών χαρακτηριστικών των προϊόντων που προσφέρει το www.ledguru.gr, διευκολύνοντάς σας στην πιο σωστή αγορά με βάση τις εκάστοτε ανάγκες σας δίνοντας αξία στα χρήματά σας.

Εμείς στo www.ledguru.gr έχοντας ως στόχο να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη, των πελατών μας, σας προσφέρουμε :

  • Αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα
  • Ολοκληρωμένες λύσεις για πλήρη εξοπλισμό οικιακών και επαγγελματικών χώρων
  • Άμεση διαθεσιμότητα
  • Οργανωμένη αποθήκη
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελία 85 ευρώ και άνω
  • Πολλαπλούς τρόπους πληρωμής
  • Γρήγορο και αποτελεσματικό after sales service
  • Διετή εγγύηση προϊόντων