Καλωσήρθατε στο LedGuru

ΠΟΝΤΟΙ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ


                                                                                                                                                    


Ο Led Guru σας ανταμοίβει και σας επιβραβεύει για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο κατάστημά μας   προσφέροντάς σας πόντους  εξαργύρωσης για τις επόμενες αγορές σας!

    


Πως κερδίζω πόντους;

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.ledguru.gr κερδίζετε πόντους. Αρκεί να κάνετε τις αγορές σας στο www.ledguru,gr με το δικό σας προφίλ και κερδίζετε πόντους. Όσο περισσότερο και πιο συχνά  κάνετε τις αγορές σας , τόσο πιο πολλούς πόντους συγκεντρώνετε. Η εξαργύρωση γίνεται μόνο με αγορές προϊόντων, δε γίνεται με επιστροφή χρημάτων.

 

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πόντους και με τους παρακάτω τρόπους:

-         Εγγραφή χρήστη : 10 πόντοι

-         Εγγραφή σε newsletter : 10 πόντοι

-         Reviews προϊόντων : 2 πόντοι

-         Tag προϊόντων : 1 πόντος

-         Συμμετοχή σε ερωτηματολόγια: 5 πόντοι


Προσοχή : Μπορείτε να κάνετε reviews ή tags στο ίδιο προϊόν όσες φορές θέλετε αλλά μπορείτε να κερδίσετε πόντους μόνο μια φορά.

 

Ο μέγιστος αριθμός πόντων που μπορείτε να κερδίσετε ανά ημέρα είναι :

- 2 πόντοι για tags 

- 4 πόντοι για reviews

- 5 πόντοι για ερωτηματολόγιο

 

Όροι χρήσης

- Ο κάθε εγγεγραμένος χρήστης της ιστοσελίδας www.ledguru.gr μπορεί να επωφεληθεί από το πρόγραμμα επιβράβευσης.

 - Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό του χρήστη, από τον οποίο έχει γίνει η παραγγελία αφού αυτή έχει ολοκληρωθεί. Ολοκληρωμένη θεωρείται η παραγγελία με status ολοκληρωμένη.

- Όταν γίνεται διόρθωση της παραγγελίας που έχει πληρωθεί με πόντους, οι πόντοι επιστρέφονται στο χρήστη και η παραγγελία πραγματοποιείται με τον κανονικό τρόπο.

Η σταθερή αναλογία είναι 1 πόντος  για κάθε 10€ αγορών. Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε γρηγορότερα πολλούς πόντους.

Π.χ.

  • Με αγορές 30€, κερδίζετε 3 πόντους
  • Με αγορές 200€, κερδίζετε 20 πόντους κ.τ.λ.

 

Πως εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Η διαδικασία εξαργύρωσης είναι απλή και γρήγορη. Την επόμενη φορά που θα πραγματοποιήσετε μία αγορά από το www.ledguru.gr σας εμφανίζεται η μπάρα των συνολικών διαθέσιμων πόντων όπου μπορείτε να επιλέξετε τον συνολικό αριθμό των πόντων που επιθυμείτε να εξαργυρώσετε. Διαφορετικά οι πόντοι μένουν στο λογαριασμό σας για τις μελλοντικές σας αγορές.

Οι πόντοι μου λήγουν και πότε;

Οι πόντοι σας ισχύουν για ένα (1) έτος από την ημερομηνία αποκτήσεώς τους. Σε αυτό το διάστημα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επιλέξετε από τις πολλές και ενδιαφέρουσες προσφορές εξαργυρώσεως πόντων. Οι πόντοι λήγουν μόνο σε περίπτωση που δεν έχουν εξαργυρωθεί μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Από πού μπορώ να ενημερωθώ για τους πόντους που έχω συλλέξει;

Ανά πάσα στιγμή έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τους πόντους που έχετε συλλέξει μέσα τον προσωπικό σας λογαριασμό στην ιστοσελίδα www.ledguru.gr

Πως μαθαίνω για τις προσφορές;

Όλες οι ισχύουσες προσφορές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.ledguru.gr. Επίσης  ενημερώνεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα για τις εκάστοτε προσφορές εξαργυρώσεως και μέσω των newsletters που λαμβάνετε ηλεκτρονικά στο e-mail  σας καθώς και από τη σελίδα μας στο facebook & twitter.

Πώς γίνομαι μέλος;

Μπορείτε να γίνετε μέλος μέσα από την ιστοσελίδα www.ledguru.gr συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

Οι πόντοι μου μεταφέρονται σε τρίτο πρόσωπο;

Οι πόντοι είναι προσωπικοί και δεν μπορούν να μεταβιβαστούν με οποιονδήποτε τρόπο σε τρίτο πρόσωπο.

Aπό πού εξαργυρώνω τους πόντους που κερδίζω;

Η εξαργύρωση είναι σε ισχύ μόλις φτάσετε ή και ξεπεράσετε τους απαιτούμενους πόντους.

Σε περίπτωση ακύρωσης/αλλαγής οποιασδήποτε συναλλαγής, τι γίνεται με τους πόντους;

Στην περίπτωση κατά την οποία ακυρώσετε ή αλλάξετε την αγορά σας, οι πόντοι που πιστώθηκαν ακυρώνονται ενώ πόντοι που τυχόν εξαργυρώθηκαν επιστρέφουν στο λογαριασμό σας.

 

Εξοικονομείστε χρήματα με τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει κάνοντας έξυπνες αγορές και ανταμειφθείτε γενναιόδωρα.

Καλές Αγορές!