Καλωσήρθατε στο LedGuru

Επιστροφές Προϊόντων

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Κάνοντας τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματος πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής ποιότητας ή ελαττωματικά προϊόντα (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, είτε στην αποστολή, προϊόντα κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.).

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης έχει την επιλογή είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, μετά την παραλαβή, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Tα έξοδα αποστολής αναλαμβάνονται εξ'ολοκλήρου από τον πελάτη.Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την επιστροφή και την αντικατάσταση.

Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, αυτά αποστέλλονται στην ledguru.gr με χρέωση του πελάτη, και κατόπιν αυτά αποστέλλονται από την ledguru.gr στον εκάστοτε προμηθευτή για έλεγχο και αντικατάσταση και αφού παραληφθούν από την ledguru.gr, αποστέλλονται στον πελάτη με δική του χρέωση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. invoice, τιμολόγιο κ.ο.κ), και θα πρέπει απαραιτήτως να έχει προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙA ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

1. Ο πελάτης κλικάρει στην επιλογή «Επιστροφές Προϊόντων» αφού συνδεθεί στο λογαριασμό του και μεταφέρεται αυτόματα στην αντίστοιχη σελίδα. Επιλέγει το Order id της παραγγελίας  που περιέχει το/τα προϊόν/τα που επιθυμεί να επιστραφούν από το drop-down μενού, και στη συνέχεια επιλέγει τα συγκεκριμένα προϊόντα προς επιστροφή, την ποσότητα, το λογο επιστροφής  και την τρέχουσα κατάσταση του προϊόντος / συσκευασίας. Επιλέγοντας το tab «Υποβολή» το ticket αποστέλλεται αυτόματα στο sales@ledguru.gr

2. Μόλις εγκριθεί το ticket ο πελάτης λαμβάνει ένα e-mail από την ομάδα του www.ledguru.gr, το οποίο θα περιέχει το link για την εκτύπωση της ετικέτας αποστολής.

3. Ο πελάτης εκτυπώνει την ετικέτα και την τοποθετεί στο πακέτο επιστροφής.

4. Ο πελάτης στέλνει το δέμα με δική του χρέωση στη διεύθυνση:

Ιερού Λόχου 27, Μεταμόρφωση

ΤΚ 14452, Αττική