Καλωσήρθατε στο LedGuru

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Το κατάστημα www.ledguru.gr σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους σας εξυπηρετεί.

 

 

1) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρωμή του συνολικού ποσού της παραγγελίας στο μεταφορέα, τη στιγμή που θα σας γίνει η παράδοση των προϊόντων. Η χρέωση για πληρωμή με αντικαταβολή, ανέρχεται στα 3€.

 

2) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα VISA, MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας και να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή μέσω της Τράπεζας Πειραιώς . Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την  Τράπεζα Πειραιώς, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
Η εταιρία μας δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορεί να γίνει και τηλεφωνική καταχώρηση των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας.

 

3) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

Μπορείτε να πληρώσετε on-line, μέσω του PayPal λογαριασμού σας.


4) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση για το ποσό της παραγγελίας σας στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας . Με αυτό τον τρόπο χρεώνεστε μόνο το κόστος της αποστολής (ανάλογα το βάρος) και όχι της αντικαταβολής.

 

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται άμεσα, εφόσον έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής  ή αφού πρώτα εξοφληθεί η αγορά με έναν από τους παραπάνω τρόπους 2- 4.

 

                                               

                                                                                   ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!