Καλωσήρθατε στο LedGuru

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της www.ledguru.gr.


Ποιοι είμαστε

Το www.ledguru.gr διανέμει προϊόντα φωτισμού LED  τα οποία διαθέτουν πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και διάρκεια ζωής 30 έτη.

Αντιπροσωπεύουμε επίσης σημαντικούς οίκους που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά και οι οποίοι διαθέτουν προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας.

H Ledguru μέσα από το www.ledguru.gr προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων LED για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο και σε επαγγελματικούς χώρους στις καλύτερες τιμές σε επώνυμα προϊόντα.

Ο κατάλογος των προϊόντων μας συνεχώς αυξάνεται διατηρώντας διαρκώς αρκετό στοκ σε υψηλής ποιότητας προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς έχoντας ως στόχο τη βέλτιστη ποιοτικά λύση σε συνδυασμό με τις οικονομικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

 


Τα προϊόντα μας

Διατίθενται προϊόντα για οικιακή και επαγγελματική χρήση στις παρακάτω κατηγορίες: Λάμπες LED, σπότ LED, ταινίες LED, πακέτα LED, ελενκτές LED, τροφοδοτικά και αξεσουάρ για LED, φωτιστικά ψευδοροφής LED και προβολείς LED.

 

 

Τι προσφέρουμε 

-  LED φωτισμό νέας γενιάς με εφαρμογές σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα, κτίρια, εμπορικές και βιομηχανικές περιοχές, καθώς και διαφημιστικές κατασκευές.   

-  Ευρεία γκάμα προϊόντων με άμεση διαθεσιμότητα.

- Επαγγελματική συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη και δέσμευση ευθύνης (όχι μόνο κατά τη διάρκεια της αγοράς αλλά και μετά την πώληση).

 Η φιλοσοφία μας στο www.ledguru,gr είναι καθαρά πελατοκεντρική και η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι ο πρώτος και ο κυριότερος στόχος μας. Το πνεύμα αυτό διακατέχει όλα τα τμήματα. Εξ’ άλλου πιστεύουμε ότι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, είναι και η καλύτερη διαφήμιση, για το κατάστημά μας και τα προϊόντα μας.

 

Στόχος μας

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η διανομή προϊόντων τεχνολογίας αιχμής, με χαρακτηριστικά που να καλύπτουν με πληρότητα τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών μας σε πολύ ανταγωνιστική τιμή, σε συνδυασμό με άρτια τεχνική υποστήριξη μέσα από μια ευρεία γκάμα  προϊόντων LED. 

 

 

 

Τα Δυνατά μας Σημεία

  • Υψηλή ποιότητα και μέγιστη χρηματική απόδοση ανά προϊόν
  • Βαθιά γνώση των προϊόντων
  • Αριστη υποστήριξη πριν και μετά την πώληση
  • Προσωπικό με υψηλό επίπεδο γνώσεων & εμπειρία
  • Υποδομή υψηλής και τελευταίας τεχνολογίας
  • Πελατοκεντρική φιλοσοφία

 

Πλοηγηθείτε εύκολα και γρήγορα στο site μας και θα βρείτε τη λύση που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Μπορείτε να πατήστε την επιλογή «’Ολα για τα LED” που δημιουργήσαμε για εσάς όπου θα βρετε πληροφορίες για το φωτισμό LED καθώς και χρήσιμες ερωτήσεις / απαντήσεις  που θα σας βοηθήσουν στην επόμενη αγορά σας. Για οποιαδήποτε επιπλέον ερώτηση ή πληροφορία, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει.