Καλωσήρθατε στο LedGuru

LED & Οικολογία

 

Ο φωτισμός τεχνολογίας LED θεωρείται η τελευταία λέξη της τεχνολογίας φωτισμού αιχμής φέρνοντας επανάσταση στην παγκόσμια αγορά φωτισμού. Σε μια εποχή που η οικολογική συνείδηση και η εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας έχει ξεκινήσει να γίνεται πράξη με αλματώδη βήματα, τα προϊόντα τεχνολογίας LED όχι μόνο αποτελούν την  οικολογικότερη εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές πηγές φωτός αλλά θεωρούνται και το μέλλον του φωτισμού διατηρώντας άριστα επίπεδα ενεργειακής απόδοσης και υψηλα περιβαλλοντικά οφέλη.

 

 


WWW.LEDGURU.GR & οικολογικός φωτισμός

Η Κρύπτο ΑΕ ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς και έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία, αξιοποιεί την πράσινη τεχνολογία, δημιουργεί και διαθέτει μέσα από το www.ledguru.gr μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και σχεδιασμού που προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις στις ανάγκες σας και διατηρούν υψηλή ενεργειακή απόδοση χωρίς να μειώνεται η ποιότητα φωτισμού. Με στόχο τη βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων για τον πελάτη αλλά κυρίως σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος, η Κρύπτο ΑΕ προσανατολίζεται στο σχεδιασμό και διάθεση προϊόντων απόλυτα φιλικών προς το περιβάλλον και δεσμεύεται στη συνέχιση αυτής της φιλοσοφίας η οποία χαρακτηρίζει όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα, ανοίγοντας το δρόμο για όλο και περισσότερες οικολογικές λύσεις φωτισμού LED.

 


Η απόλυτη οικολογική επιιλογή φωτισμού 

Τα προϊόντα τεχνολογίας LED προσφέρουν ένα συνδυασμό υψηλής ενεργειακής απόδοσης, μείωσης του  λειτουργικού κόστους και είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον και γι’ αυτό το λόγο αποτελούν ιδανική λύση όχι για τον οικιακό φωτισμό αλλά πολύ περισσότερο για τον φωτισμό σε δημόσιους και επαγγελματικούς χώρους όπου απαιτείται πολύωρη χρήση τεχνητού φωτισμού ως κύρια πηγή φωτισμού.

 


Εξοικονόμηση ενέργειας & μεγάλη διάρκεια ζωής

Τα προϊόντα τεχνολογίας LED αποτελούν τα πιο αναπτυγμένα προϊόντα τεχνολογίας φωτισμού με μεγάλη διάρκεια ζωής (30.000 ώρες δηλαδή 30 χρόνια, με λειτουργία 2,7 ώρες/ημέρα) και 90% οικονομία σε σχέση με τις λάμπες πυρακτώσεως και 50% σε σχέση με τις λάμπες οικονομίας CFL.

Συνεπώς η διάρκεια ζωής είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή ενός συμβατικού λαμπτήρα που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεχάσετε τη διαδικασία και το κόστος αντικατάστασης χρησιμοποιώντας την απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον λύση φωτισμού.

Τα προϊόντα της συνεχώς εξελισσόμενης τεχνολογίας LED προσφέρουν ασφαλείς και ευέλικτες εφαρμογές ενώ βασίζονται διατηρώντας ένα οικολογικό προφίλ που αναδεικνύει το στυλ και την ατμόσφαιρα σε κάθε εγκατάσταση φωτισμού. Ο οικονομικός φωτισμός με τεχνολογία LED βρίσκει την πλήρη εφαρμογή ως πράσινη πηγή φωτισμού.


 

Τα προϊόντα τεχνολογίας LED δεν περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σε αντίθεση με άλλες παραδοσιακές μορφές του φωτισμού, τα προϊόντα τεχνολογίας  LED δεν εκπέμπουν ακτινοβολία (UV) και δεν περιέχουν υδράργυρο,

Η έλλειψη χρήσης επικύνδυνων υλών τα καθιστούν ασφαλή για χρήση σε ποιοδήποτε δωμάτιο κάνοντας ευκολότερη την ανακύκλωσή τους.

Τα εξαρτήματα LED μπορούν να ανακυκλωθούν αφού συλλεχθούν από τους ειδικούς κάδους απόρριψης ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών συσκευών. Με αυτόν τον τρόπο είναι  φιλικά προς το περιβάλλον και ακίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό.

 


Μείωση εκπομπών CO2

Η χρήση ηλεκτρικών συσκευών, αυξάνουν την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Αυτό έχει ως αποτέλέσμα να επιβαρύνεται η ανθρώπινη υγεία καθιστώντας αναπόφευκτη η υπερθέρμανση του πλανήτη.

Τα προϊόντα τεχνολογίας LED μειώνουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2)  σε σχέση με τις λάμπες πυρακτώσεως σε λιγότερο από το μισό σε σχέση με τις λάμπες οικονομίας CFL.

Συνεπώς αντικαθιστώντας τους κοινούς λαμπτήρες με λαμπτήρες νέας πράσινης τεχνολογίας τύπου LED, μειώνεται όχι μόνο η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και η παραγωγη επιβλαβών ουσιών τόσο στην ανθρώπινη υγεία αλλά και στην επιβάρυνση του φυσικού περιβάλλοντος.