Είναι πλέον γνωστό ότι η τεχνολογία led έχει εξελιχθεί σε εκπληκτικό σημείο, χρησιμοποιεί ό,τι πιο προηγμένο υπάρχει σήμερα στο φωτισμό και είναι αποδεδειγμένα ο πιο οικονομικός και αξιόπιστος φωτισμός στη βιομηχανία προβολής και έκθεσης. Η φωτεινότητα βελτιώνεται συνεχώς με αποτέλεσμα το φως που παράγεται να μην είναι απλώς μια φωτεινή ένδειξη αλλά να χρησιμοποιείται ως κύρια πηγή φωτισμού.

 

Εμείς στο Led Guru μπορούμε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας σε φωτισμό μέσα από τη μεγάλη γκάμα σε προβολεις led που διαθέτουμε και να σας βοηθήσουμε να κάνετε την πιο σωστή επιλογή αγοράς για το φωτισμό του χώρου που σας ενδιαφέρει. Η αντοχή, η διάρκεια ζωής και το κόστος λειτουργίας είναι τα κύρια μεγέθη μέτρησης για τα προϊόντα φωτισμού led. Οι προβολεις led διαθέτουν όλα τα οφέλη σε σύγκριση με τον παραδοσιακό φωτισμό. Δεν απαιτούν συχνή συντήρηση και αυτό από μόνο του αποτελεί το πρώτο και κύριο πλεονέκτημα που επηρρεάζει τη δραματική μείωση του κόστους αντικατάστασης, αλλά και κατ’ επέκταση βοηθά να μη συσσωρεύονται απόβλητα στο περιβάλλον.

 

Επιπρόσθετα, και αυτό είναι και το ζητούμενο, η οικονομία στην τσέπη σας θα αρχίσει να γίνεται όλο και πιο αισθητή. Εμείς σας προτείνουμε τον κωδικό W006562 LUMEN LED Flood 20W GREY BODY COB 6300K IP65 σε τιμή 19,50€ που αντικαθιστά 100W αντικαθιστώντας μόνο 20W με φωτεινότητα 1300 lumens και σε χρωμα ψυχρό λευκό. Ανάβει άμεσα χωρίς να τρεμοπαίζει και δεν περιέχει ακτινοβολία UV. Εκτός από τη μεγάλη διάρκεια ζωής, οι προβολεις led δεν καίγονται σε περίπτωση πτώσεων στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

 

Μπορεί λοιπόν να υπάρξει υπέρταση και βύθιση με αποτέλεσμα οι πιο ευαίσθητες συσκευές να καίγονται, κάτι που δεν υφίσταται στα προϊόντα τεχνολογίας led. Επίσης, εκπέμπουν αρκετά λιγότερη θερμότητα. Αν πχ βάλετε το χέρι σας κοντά σε έναν ή πολλούς προβολεις led, θα δείτε με έκπληξη ότι όσο κοντά και αν το βάλετε, δεν θα καείτε όπως θα συνέβαινε με ένα αντίστοιχο προϊόν πυρακτώσεως. Συνεπώς η ηλεκτρική ενέργεια μετατρέπεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό σε φως και όχι σε θερμότητα.

 

Εκτός από αυτό βέβαια εκπέμπουν από την αρχή το 100% της φωτεινότητας τους και διατηρούν μέχρι τέλους την απόδοση φωτισμού που είχαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας τους Συνήθως η μέγιστη απώλεια φτάνει μόλις στο 1%. Αντίστοιχα, τα παραδοσιακά προϊόντα φωτισμού χάνεις σταδιακά τη φωτεινότητά τους, κάτι το οποίο οδηγεί στην σύντομη αντικατάστασή τους. Χώρια το γεγονός ότι καταναλώνουν μόνο το 1/5 των αντίστοιχων προΙόντων φθορίου.

 

Οι προβολείς led έχουν αποδειχθεί ότι έιναι φιλικοί προς το περιβάλλον αφού η έλλειψη περιεκτικότητας σε υδράργυρο και κάδμιο (που είναι άκρως επικύνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό), καθιστούν ασφαλή την έκθεση του κόσμου σε αυτούς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειώνονται οι κεφαλαλγίες και οι ζαλάδες των ατόμων που εκτίθενται σε αυτές τις πηγές φωτισμού. Τέλος, έχει ακουστεί ότι έχουν συμβεί ατυχήματα σε βιομηχανικούς χώρους λόγω έκρηξης λαμπτήρων, με θλιβερά δυστυχώς αποτελέσματα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο έχει ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες να συμβεί με τα προϊόντα τεχνολογίας led αφού τα volt είναι σε τόσο χαμηλά επίπεδα που τέτοια περίπτωση αποκλείεται να υπάρξει. Ακόμα όμως και σ’ αυτή την περίπτωση, η πλακέτα που υπάρχει στα προϊόντα led λειτουργεί καθοριστικά στο να αποφευχθεί ένα τέτοιο γεγονός.