Από τις πιο κινήσιμες λαμπες led στο site είναι η V-TAC led bulb 14W E27 A60 Themoplastic Warm White. Αντικαθιστά 90W ενώ καταναλώνει μόνο 14W. Πρόκειται για χρώμα φωτισμού θερμό λευκό και η φωτεινότητα σε lumens είναι 1320. Παρέχουμε 2 χρόνια εγγύηση. Οι οικονομικές λαμπες led, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για σωστό και πολύ οικονομικό φωτισμό. Μπορούν να αντικαταστήσουν οποιαδήποτε λάμπα και ταιριάζουν σε όλες τις βάσεις και τα ντουί.

http://www.ledguru.gr/v-tac-led-bulb-14w-e27-a60-thermoplastic-warm-white.html

Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τη βάση. Απλώς ξεβιδώνετε την παλιά σας λάμπα από το ντουί και την αντικαθιστάτε με μία LED και είστε έτοιμοι. Το 20% του ρεύματος που καταναλώνει ετησίως ένα νυκοκοιριό, οφείλεται στον φωτισμό (σε μία επιχείρηση το ποσοστό αυτό είναι κατά πολύ μεγαλύτερο). Με τους λαμπτήρες LED, επιτυγχάνετε μείωση στο ρεύμα για φωτισμό από 50% έως 90%. Ο χρόνος απόσβεσης είναι συνήθως σε 1 με1,5 χρόνο, το οποίο συνήθως εξαρτάται από τη χρήση. Το σίγουρο όμως είναι ότι τα αποτελέσματα στην εξοικονόμηση χτημάτων αρχίζουν να φαίνονται άμεσα.

Οι λαμπες led διαρκούν πολύ περισσότερο από τις κλασσικές λαμπες πυρακτώσεως αλλά και τις λαμπες εξοικονόμησης ενέργειας. Στατιστικά, έχουν διάρκεια ζωής έως 30.000 ώρες. Άλλωτσε αυτό είναι και το πιο βασικό χαρακτηριστικό στους λαμπτήρες led και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των παραδοσιακών λαμπτήρων φωτισμού. Το θέμα με τη φωτεινότητα εξακολουθεί να ισχύει και στην περίπτωση των προϊόντων led.

Οι λαμπες led έχουν σταδιακή πτώση φωτεινότητας κατά 10% μετά από περίπου 2 χρόνια λειτουργίας, ωστόσο επείδή το ποσοστό είναι μικρό η πτώση δεν γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στην τελική απόδοση φωτεινότητας. Ακόμα κι έτσι όμως, το ποσοστό πτώσης είναι πολύ λιγότερο από όλα τα υπόλοιπα είδη σε λαμπες που κυκλοφορούν στην αγορά Καθώς ο κόσμος γίνεται πιο εξοικειωμένος με τα προϊόντα φωτισμού led, η διαθεσιμότητα όλο και περισσότερων προϊόντων στην αγορά γίνεται πια σύνηθες φαινόμενο. Συγκεκριμένα μπορούν να αντικαταστήσουν όλους τους τύπους λαμπτήρων που υπάρχουν όπως πυρακτώσεως, εξοικονόμησης ενέργειας, φθορίου, σποτ, προβολέων, με ανιχνευτή κίνησης και φωτός (ημέρας-νυκτός).

Επίσης υπάρχουν στην αγορά αλλά και στο κατάστημά μας διαθέσιμοι dimmers για να μπορείτε να αυξομειώνουμε την ένταση φωτισμού. Οι λαμπτήρες led διαθέτουν ένα ακόμα πλεονέκτημα έναντι των παραδοσιακών λαμπτήρων φωτισμού. Δεν χρειάζονται προθερμανση για να φτάσουν στη μέγιστη φωτεινότηται. Σε αντίθεση με τις λαμπες εξοικονόμησης ενέργειας.Ανάβουν αμέσως σε αντίθεση με τις φθορίου χωρίς καμία καθυστέρηση Η εταιρεία μας διαθέτει προϊόντα φωτισμού led με δύο χρόνια εγγύηση, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Μπορούμε να προμηθεύσουμε και επαγγελματίες σε τιμές χονδρικής. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αλέστε μας στο 210-8098743/44