Τα προϊόντα φωτισμού τεχνολογίας led, αν και χρησιμοποιούνται εδώ και κάποια χρόνια στη βιομηχανία και σε εξωτερικές εφαρμογές, είναι πλέον ασφαλές να παραδεχτούμε ότι βρίσκουν την απόλυτη εφαρμογή στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων. Αν και το αρχικό κόστος αγοράς είναι μεγαλύτερο από αυτό των συμβατικών λαμπτήρων, η χρήση σε λαμπες led απογειώνεται αφού τα πλεονεκτήματά τους είναι πραγματικά πολυάριθμα. Οι λαμπτήρες led είναι διαθέσιμοι σε όλα τα χρώματα του οπτικού φάσματος, από θερμό λευκό έως βαθύ μπλε και πράσινο προσφέροντας διάφορες επιλογές να για αφήσετε τη φαντασία σας και να διαμορφώσετε το χώρο ανάλογα με το γούστο σας.

Οι λαμπες led έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, κάτι που τους δίνει ένα ακόμα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τοποθέτηση σε δυσπρόσιτα σημεία. Από τη στιγμή που καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια, το αρχικό υψηλότερο κόστος ισοσταθμίζεται από τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Βρίσκουν εφαρμογή σε ξενοδοχεία ή όπου χρειάζεται ψηλή τοποθέτηση ενώ η χρήση εντός σπιτιού είναι πλέον αρκετά πιο διαδεδομένη.

 

 

 

 

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο χώρος της κουζίνας διαθέτει αρκετά σημεία όπου μπορούν να τοποθετηθούν είτε για πρακτικούς είτε για διακοσμητικούς λόγους, δίνοντας μια ήπια αλλά εκλεπτυσμένη αίσθηση με το φως να διαχέεται σε όλο το χώρο. Το εσωτερικό στις ντουλάπες είναι ακόμα ένας χώρος όπου τα προϊόντα φωτισμού led βρίσκουν εφαρμογή. Πόσες φορές δεν ψάξατε την ντουλάπα μέσα το σκοτάδι χωρίς ποτέ να μπορείτε να ξεχωρίσετε ακριβώς αυτό που θέλετε? Με τις λαμπες led βρίσκετε γρήγορα τα ρούχα που θέλετε ενώ χρησιμοποιώντας τις ταινίες led τις οποίες τοποθετείτε είτε κάθετα είτε οριζόντια, δίνετε έξτρα, υποστηρικτικό φως στο χώρο για μεγαλύτερη διευκόλυνση.

 

Επιπρόσθετα, με τα σποτάκια LED μπορείτε να τονίσετε ορισμένους χώρους ή αντικείμενα στο σπίτι, το γραφείο ή το κατάστημα και να έχετε ένα ωραίο αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα. Τα σπότ LED αντικαθιστούν κατευθείαν όλα τα κλασικά σπότ αλογόνου, με τεράστια οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος. Διατίθενται όλες οι γνωστές βάσεις της αγοράς και μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε θερμό, φυσικό φως ημέρας ή ψυχρό, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας και την προσωπική σας προτίμηση, δημιουργώντας καινοτομικά και μοναδικά εφέ στο σπίτι.