Ο φωτισμός που βασίζεται σε τεχνολογία led διαθέτει ένα τεράστιο πεδίο εφαρμογών και από οικιακό μέχρι επαγγελματικό φωτισμό.

 

Τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα από τις λαμπες led σαφώς υπερτερούν έναντι των παραδοσιακών λαμπτήρων φωτισμού αφού το κόστος κόστος κατανάλωσης ενέργειας, η μεγάλη διάρκεια ζωής (30,000 – 50,000 ώρες) και η άριστη ποιότητα φωτισμού αγγίζουν ασύλληπτα επίπεδα . Αν δούμε πιο συγκεκριμένα τους επαγγελματικούς χώρους η εξοικονόμηση ενέργειας είναι σαφώς μεγαλύτερη σε σύγκριση με τους οικιακούς χώρους αφού οι ώρες λειτουργίας των φωτιστικών είναι πολύ περισσότερες , και ισως πιο απαιτητικές.

 

Σε έναν επαγγελματικό χώρο μπορούν να χρησιμοποιηθουν χωνευτά φωτιστικά με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός άνετου και ευχάριστου περιβάλοντος εργασίας με τη σωστή ποιότητα φωτισμού, το οποίο εχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγικότητα του εργαζόμενου. Στους διαδρόμους τα led πανελ είναι η πιο κατάλληλη λύση αφού όχι μόνο θα φωτίζεται σωστά ο χώρος αλλά και οι ατελείωτοι διάδρομοι γίνονται πιο καλαίσθητοι. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας στο Led Guru όπου το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να μελετήσει τις ανάγκες σας σε φωτισμό και λαμπες led και να σας προτείνει την ιδανική λύση για το χώρο που θέλετε να φωτίσετε με βάση τις ανάγκες σας Μπορείτε να δείτε τον κωδικό W005874 V-TAC LED Bulb - 15W Е27 A60 Thermoplastic White που αντικαθιστά 110W με κατανάλωση μόνο 15W, φωτεινότητα 1500 lumens και χρώμα ψυχρό λευκό.

 

 

 

Πως μπορώ να μειώσω το κόστος κατανάλωσης ρεύματος με λαμπες led?

 

Πολύς ντόρος γίνεται για το πως μπορεί να γίνει μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και να μειωθεί η σπάτάλη στο ελάχιστο. Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η τεχνολογία led αφού όπως βλέπουμε παντού γύρω μας υπάρχει φωτισμός και οι εφαρμογές είναι άπειρες (σπίτια, δρόμοι, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία). Συγκεκριμένα, αν λάβουμε υπόψιν μας ότι ο φωτισμός σε ένα σπίτι αποτελεί το 20-30% του συνολικού λογαριασμού ρεύματος, μάλλον αυτό είναι τελικά αρκετό κίνητρο για να κάνουμε μεγαλύτερη εξοικονόμηση.

 

Αν αναλογιστούμε ότι οι λαμπες led έχουν 80% με 90% χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος, η εξοικονόμηση φτάνει σε εκπληκτικά υψηλά επίπεδα. Προσοχή όμως γιατί με τα προϊόντα τεχνολογίας led, τα lumens (φωτεινότητα) είναι τελικά αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία και όχι τα watt (που είναι η παραδοσιακή μονάδα μέτρησης) Τα ποσά με βάση την εξοικονόμηση στο ηλεκτρικό ρεύμα διαφέρουν αναλόγως την κάθε περίπτωση και τη χρήση, αλλά το αποτέλεσμα είναι κοινό στο γεγονός ότι η τσέπη μας ανασαίνει λίγο από τους μειωμένους λογαριασμούς. Φυσικά όσο μεγαλύτερος είναι ο χώρος που φωτίζεται, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα με πιο άμεση απόσβεση χρημάτων (πχ γκαράζ, κήπος, κλπ).

 

Βέβαια, πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι λαμπες led είναι απείρως πιο φιλικοί στο περιβάλλον αλλά και στον ίδιο τον άνθρωπο αφού η έλλειψη βλαβερών ουσιών τις καθιστούν ακίνδυνες ακόμα και αν σπάσουν. Αν δε γνωρίζετε ποια ακριβώς λάμπα να επιλέξετε, η ομάδα του Led Guru θα χαρεί να σας βοηθήσει και να σας προτείνει τη βέλτιστη λύση φωτισμού για τις ανάγκες του χώρου σας για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και οικονομικά αλλά και ποιοτικά.