Ο βιομηχανικός φωτισμός αποτελεί ένα πολύπλευρο και ένα εκπληκτικά αποτελεσματικό αλλά και σημαντικό εργαλείο προβολής, έχει άπειρες δυνατότητες οι οποίες είναι εκμεταλλεύσιμες μόνο όταν υπάρχει εύρος γκάμας από επιλογές. Οι εφαρμογές με λαμπες led στην αρχιτεκτονική είναι άπειρες αφού μπορούν να αναδείξουν έως και να απογειώσουν ένα χώρο (είτε επαγγελματικό είτε στο κατοικία).

 

Η διακόσμηση μπορεί να γίνει αρκετά ελκυστική αποδίδοντας ένα μοντέρνο ύφος ιδιαίτερα σε χώρους όπως κτίρια ξενοδοχείων, εστιατορίων και καφέ-μπαρ όπου ο φωτισμός αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην αύξηση επισκεψιμότητας και κατ’ επέκταση στην αύξηση των πωλήσεων. Μετά από μελέτες, έχει διαπιστωθεί οτι τα σωστά επίπεδα φωτισμού δημιουργούν ένα ευχάριστο και ήρεμο περιβάλλον που συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση παραγωγικότητας των υπαλλήλων.

 

Αν λάβουμε υπόψιν τα εμπορικά καταστήματα, ένας σωστός φωτισμός μπορεί να αναδείξει τα προϊόντα που παρουσιάζονται και να ωθήσει τους καταναλωτές να μέχρι το ταμείο που είναι και ο τελικός στόχος. Τα προϊόντα φαίνονται πιο ρεαλιστικά, αυθεντικά και ποιοτικά καλύτερα, πείθοντας με ατό τον τρόπο τον πελάτη. Εμείς στο LedGuru σας προτείνουμε για τον επαγγελματικό σας τον W005653 που αντικαθιστά 420W αλλά καταναλώνει μόνο 70W με φωτεινότητα 6700 lumens και χρώμα φωτισμού φυσικό λευκό.

 

 

Για ποιο λόγο να προτιμήσετε να εξοπλίσετε το χώρο σας με λαμπες led?

Διαβάστε παρακάτω:

 

Κατανάλωση σημαντικά λιγότερης ενέργειας συγκριτικά με παραδοσιακές φωτεινές πηγές για την ίδια απόδοση φωτός

Η συντήρηση είναι μηδενική ενώ η διάρκεια ζωής φτάνει έως τις 30,000 ώρες

Αυτό φέρνει ως αποτέλεσμα ότι τα προϊόντα τεχνολογίας led η απόσβεση χρημάτων να γίνεται ακόμα κι από τον πρώτο μήνα αφού η μηδενική συντήρηση και η ελαχιστοποίηση του εργατικού κόστους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η αντικατάσταση των παραδοσιακών λαμπτήρων με λαμπες led αξίζει τον κόπο αφού η απόσβεση είναι σχετικά άμεση. Σε μεγαλύτερη κλίμακα, το οικονομικό όφελος σε μια επιχείριση μπορεί να φτάσει σε τεράστια μεγέθη!

 

Τα προϊόντα τεχνολογίας led δεν εκπέμπουν υπεριώδη ακτινοβολία (UV)

 

Καλύπτουν όλων των ειδών τις υποδοχές και βρίσκουν εφαρμογή παντού

Οι λαμπτήρες LED διατίθενται πια με κάθε πιθανό βύσμα έτσι ώστε η αντικατάσταση των κλασικών λαμπτήρων να γίνεται γρήγορα και εύκολα χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού (ένας ακόμα λόγος προφανώς που έχει η τεχνολογία led φωτισμύ έχει κερδίσει τόσο έδαφος). Επίσης τα προϊόντα led διαθετουν ευρύ φάσμα θερμοκρασιών χρώματος, έντασης φωτεινότητας, ακτίνας εκπομπής κ.α. έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη ενός χώρου, όσο απαιτητική κι αν είναι αυτή.